Fogászati kezelések - Budapest

Matos Dental

A legtöbb fogpótlás elkészíthető egy hét alatt (5 munkanap).

A kezelések közti szabadidejében - igénye szerint - változatos programokat ajánlunk és szervezünk. (városnézés, dunai hajózás, termálfürdő, színház, folklór, múzeum)

Aki több napos fogászati kezelésre érkezik, jelentős árkedvezményt kap a szállodai szobaárakból!

A Beatrix Hotel személyzete megkülönböztetett odafigyeléssel szolgálja ki a fogászati kezelésre érkezőket. A legkényelmesebb, legcsendesebb szobáit biztosítja vendégeinek!

Fogászati rendelő

rendelo.png

Szállodánk "partner fogászata" arra törekszik, hogy külföldi pácienseinek a legmagasabb szintű fogorvosi ellátást biztosítsa! A magyarországi fogászati kezelés iránt érdeklődőknek szeretnénk többet nyújtani, mint egy puszta orvosi beavatkozás. A rendelő a legmodernebb technikával felszerelt és minden adottsága megvan ahhoz, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson a fogászati turizmus terén.

Partnerünk jelentős szakmai múlttal rendelkezik. Angolul, németül és olaszul is beszélnek.

A lehető leggyorsabban segítünk fogászati problémája megoldásában. A nap bármely szakában elérhetőek telefonon, faxon és elektronikus levéllel. Munkájukat nyugati színvonalon, a legjobb fogászati anyagok felhasználásával végzik. Betegeik gondos vizsgálat és panoráma röntgen készítése után, részletes kezelési tervet kapnak. Lehetőség szerint, többféle alternatívát kínálnak az egyes fogászati problémák megoldására.

A fogorvos válaszol... a gyakran feltett kérdésekre

Fog fájni? 
- Nem, mert még a szúrás (injekció) helyét is elérzéstelenítjük.

Milyen anyagokkal dolgoznak? 
- A mi szakmánk rendkívül anyagigényes. A legjobb, legkorszerűbb anyagokat használjuk, melyek Németországból, Ausztriából, Svájcból származnak.
Tudjuk, hogy az első lépés a legnehezebb, vagyis felemelni a telefonkagylót, vagy e-mailen bejelentkezni, de aki ismer már bennünket, bátran jön. Első lépés: a félelem leküzdése.
Ehhez segít rendelőnk barátságos környezete, a figyelmes bánásmód, a fájdalommentes kezelés.